Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

  • voorkant_winkel01

Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

Efdé koffie & thee is opgericht door Hans en Margaretha Efdé en is sinds 2005 de specialist op koffie- en theegebied in de regio van Sneek en Zuidwest Friesland (Sûdwest Fryslân). Ook kunt u terecht voor leuke kadootjes voor elk budget en nog veel meer.

Winterthee 2019

De winterthee voor dit seizoen staat al weer in de winkel en sinds vandaag ook in de webshop. Heerlijk verwarmende aromatische theesoorten, gezellig op de bank terwijl het buiten koud en donker is. Kom langs of bestel online. OP=OP!

winterthee2019

GRATIS parkeren in Sneek

Vanaf 1 september 2019 is gratis parkeren nabij het centrum van Sneek weer mogelijk als volgt:

  • parkeergarage bij het Normandiëplein (let op, het plein zelf NIET).
  • parkeerterrein Bolswarderpoort GEDEELTELIJK, let op de borden waar u moet staan.
  • parkeerterrein Veemarkt GEDEELTELIJK, let ook hier op de borden.
  • parkeerterrein Flexaterrein GEDEELTELIJK, let ook hier op de borden.

Verder is overal het 1e half uur gratis, maar de teller loopt wel sneller op en er moet tot 21.00 's avonds worden betaald. Voor een bezoek aan onze winkel adviseren wij parkeren op de Bolswarder Poort aan de Bolswarderweg.

Retro Moccamaster

Voor wie wat anders zoekt dan een gewone Moccamaster, wij kunnen ook de 1968 retro uitvoering leveren voor 199,-. Verkrijgbaar in wit/zwart of wit/groen.

moccamaster_retro

Winterkoffie!

Onze vertrouwde winterkoffie is weer leverbaar! Ouderwets genieten van aromatische Columbia en een vleugje Kenya voor de frisse tint. Tijdelijk op voorraad!

winterkoffie

Moccamaster snelfilter

moccamasterMoccamaster! Vast in ons assortiment de topklasse in snelfiltermachines. De Moccamaster KBG is inmiddels bij ons in 21 kleuren leverbaar!  Niet alleen om een heerlijk bakje koffie mee te zetten, maar ook een pronkstuk in uw keuken. En 5 jaar garantie natuurlijk. Prijzen van 199,- tot 249,- euro. Ombouw naar KB model (met smoorfilter, zonder lekstop) mogelijk op bestelling

Let op! Dit is niet de Douwe Egberts label Moccamaster maar de originele Technivorm. De originele Moccamaster heeft 1520W vermogen (de DE machine 1250W).