Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

  • voorkant_winkel01

Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

Efdé koffie & thee is opgericht door Hans en Margaretha Efdé en is sinds 2005 de specialist op koffie- en theegebied in de regio van Sneek en Zuidwest Friesland (Sûdwest Fryslân). Ook kunt u terecht voor leuke kadootjes voor elk budget en nog veel meer.

Hart onder de riem kado!

Wilt u familie en vrienden een hart onder de riem steken? Stuur een mooi thee- of koffiekado op! U vindt deze onder de tab "thee" of "koffie" en selecteer dan "kado"  De kado's kunt u naar wens uitbreiden. Een aantal zijn in Paasthema uitgevoerd. Via het notitie veld kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen!

senchatheekadokoffie kado

Openingstijden in deze periode

Efdé koffie & thee blijft in deze moeilijke periode zo veel mogelijk open. Ook koopavond zijn wij geopend. Veel mensen werken thuis en hebben behoefte aan goede koffie en thee, wie niet? Wij willen zoveel mogelijk voorzien in uw behoefte en doen onze best de voorraad op peil te houden. Echter ook bij ons gaan de koffie en thee sneller dan voorzien, dus het is mogelijk dat uw favoriete koffie of thee tijdelijk niet voorradig is. Bent u niet in staat om de stad in te gaan, onze webshop draait op volle toeren. Meestal versturen we nog dezelfde dag. blijf gezond!

Lentekoffie 2020

Onze nieuwe lentekoffie is zojuist binnengekomen! Net als in 2019 de heerlijke Ethiopië Bagersh Yirga Cheffe. Een milde zoete koffie met lichte fruittonen, uitstekend voor een kopje koffie terwijl u van het lentezonnetje geniet. Tijdelijk leverbaar!

Koffie van de maand!

De koffie van de maand maart is de House Blend Dark. Een mooie volle pittige koffie die voor elke toepassing geschikt is. Deze maand voor een extra scherpe prijs!

house blend dark aanbieding

GRATIS parkeren in Sneek

Vanaf 1 september 2019 is gratis parkeren nabij het centrum van Sneek weer mogelijk als volgt:

  • parkeergarage bij het Normandiëplein (let op, het plein zelf NIET).
  • parkeerterrein Bolswarderpoort GEDEELTELIJK, let op de borden waar u moet staan.
  • parkeerterrein Veemarkt GEDEELTELIJK, let ook hier op de borden.
  • parkeerterrein Flexaterrein GEDEELTELIJK, let ook hier op de borden.

Verder is overal het 1e half uur gratis, maar de teller loopt wel sneller op en er moet tot 21.00 's avonds worden betaald. Voor een bezoek aan onze winkel adviseren wij parkeren op de Bolswarder Poort aan de Bolswarderweg.