Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

  • voorkant_winkel01

Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

Efdé koffie & thee is opgericht door Hans en Margaretha Efdé en is sinds 2005 de specialist op koffie- en theegebied in de regio van Sneek en Zuidwest Friesland (Sûdwest Fryslân). Ook kunt u terecht voor leuke kadootjes voor elk budget en nog veel meer.

Vakantiesluiting 2020

IVM onze vakantie is de winkel en webshop binnenkort gesloten van 13 t/m 28 juli. Dus heeft u nog koffie en/of thee nodig, bestel of kom langs uiterlijk 11 juli.

vakantie 2020

Panama Boquete, SPECIAL VAN DE MAAND

Special van de maand is de Panama Boquete, een fraaie volle koffie met tonen van romige melkchocolade, bruine suiker en sprankelende citrus. De koffie komt van finca Hortigal aan de voet van de Baru vulkaan op ongeveer 1500m hoogte. Uniek is dat deze plantage door vrouwen wordt gerund: Eva Maria Suarez en haar dochters. Een bijzondere koffie en terechte special.

panamaboquete

Koffie van de maand!

Voor deze maand hebben we gekozen voor de Kruysenbroederkoffie. Een heerlijke volle koffie van de mooiste koffiebonen uit Latijns-Amerika en Afrika.

koffievandemaand

Hart onder de riem kado!

Wilt u familie en vrienden een hart onder de riem steken? Stuur een mooi thee- of koffiekado op! U vindt deze onder de tab "thee" of "koffie" en selecteer dan "kado"  De kado's kunt u naar wens uitbreiden. Via het notitie veld kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen!

koffie kado

GRATIS parkeren in Sneek

Vanaf 1 september 2019 is gratis parkeren nabij het centrum van Sneek weer mogelijk als volgt:

  • parkeergarage bij het Normandiëplein (let op, het plein zelf NIET).
  • parkeerterrein Bolswarderpoort GEDEELTELIJK, let op de borden waar u moet staan.
  • parkeerterrein Veemarkt GEDEELTELIJK, let ook hier op de borden.
  • parkeerterrein Flexaterrein GEDEELTELIJK, let ook hier op de borden.

Verder is overal het 1e half uur gratis, maar de teller loopt wel sneller op en er moet tot 21.00 's avonds worden betaald. Voor een bezoek aan onze winkel adviseren wij parkeren op de Bolswarder Poort aan de Bolswarderweg.