Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

  • voorkant_winkel01

Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

Efdé koffie & thee is opgericht door Hans en Margaretha Efdé en is sinds 2005 de specialist op koffie- en theegebied in de regio van Sneek en Zuidwest Friesland (Sûdwest Fryslân). Ook kunt u terecht voor leuke kadootjes voor elk budget en nog veel meer.

Koffie van de maand maart!

De koffie van de maand maart is: Kruysenbroederkoffie! Omschrijving: De Kruysenbroeder melange bestaat uit de beste Arabica bonen uit Latijns Amerika en Afrika (Kenya AA top). Geurige koffie met volle body.

En dat voor een mooi prijsje!

kruysenbroederkoffie

Reserveer nu uw Melitta Barista T!

We hebben een nieuwe fraaie demo staan, de Melitta Barista T in RVS uitvoering. Kom 'm testen! Verbaas u over de prachtige koffie die eruit komt, maar ook het dubbele koffiebonenreservoir! Nooit meer ruzie welke koffiebonen erin moeten. En nog veel meer slimme innovaties + topkwaliteit. U heeft al een Barista vanaf 949,- euro. Maar wacht, in maart een mega cashback actie van Melitta. Reserveer hem nu en krijg 150 euro terug van uw aankoop. Kom snel, want de voorraad is beperkt! Let op! Deze actie geldt alleen voor door Melitta geselecteerde webshops en winkels!

melitta_barista_T

Betaalbare volautomaat!

En hier is hij dan! Onze mystery-machine is de Melitta Solo. Een simpele volautomaat met veel uitstraling. Voor 349,- euro de perfecte vervanger voor bijv. een Nespresso of Senseo. Er komt een stevige en hete bak koffie uit! Kom testen in onze winkel. Verkrijgbaar in zilver of zwart. Met cappuccinatore voor 549,- (op bestelling).

melitta_solo

Moccamaster snelfilter

moccamasterMoccamaster! Nieuw in ons assortiment de topklasse in snelfiltermachines. De Moccamaster KBG is inmiddels bij ons in 12 kleuren leverbaar!  Niet alleen om een heerlijk bakje koffie mee te zetten, maar ook een pronkstuk in uw keuken. En 5 jaar garantie natuurlijk. Prijzen van 199,- tot 219,- euro. Gratis ombouw naar KB model (met smoorfilter, zonder lekstop) indien gewenst!

Let op! Dit is niet de Moccamaster die onder DE label wordt verkocht. De originele Moccamaster heeft 1520W vermogen (de Douwe Egberts machine 1250W) en heeft een timer die de machine na 40 minuten uitschakelt.

Blond Amsterdam

Blond Mok

We zijn dé Blond Amsterdam ambassadeur van Sneek en hebben een ruime sortering in het servies. Uitstekend te combineren in een kadopakket met bijv. chocola of thee

.