Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

  • voorkant_winkel01

Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

Efdé koffie & thee is opgericht door Hans en Margaretha Efdé en is sinds 2005 de specialist op koffie- en theegebied in de regio van Sneek en Zuidwest Friesland (Sûdwest Fryslân). Ook kunt u terecht voor leuke kadootjes voor elk budget en nog veel meer.

Koffie van de maand!

Onze overheerlijke Mocca Java is koffie van de maand! Klassieke blend van top koffiesoorten. Zacht, tikje fris en in de afdronk die heerlijke chocolade tint. Nu extra scherp geprijsd!

koffie van de maand juni

Koop nu uw Melitta Barista T!

Opnieuw als beste getest door de Consumentenbond (april 2019), de Melitta Barista T in RVS uitvoering. Kom 'm testen! Verbaas u over de prachtige koffie die eruit komt, maar ook het dubbele koffiebonenreservoir! Nooit meer ruzie welke koffiebonen erin moeten. En nog veel meer slimme innovaties + topkwaliteit. U heeft al een Barista vanaf 949,- euro. En opnieuw een mega cashback actie van Melitta. Koop hem nu en krijg 150 euro terug van uw aankoop. Kom snel, want de voorraad is beperkt! Let op! Deze actie geldt alleen voor door Melitta geselecteerde webshops en winkels en geldt t/m 30 juni 2019!

melitta_barista_T

Betaalbare volautomaat!

En hier is hij dan! Onze mystery-machine is de Melitta Solo. Een simpele volautomaat met veel uitstraling. Voor 349,- euro de perfecte vervanger voor bijv. een Nespresso of Senseo. Er komt een stevige en hete bak koffie uit! Kom testen in onze winkel. Verkrijgbaar in zilver of zwart. Met cappuccinatore voor 549,- (op bestelling).

melitta_solo

Moccamaster snelfilter

moccamasterMoccamaster! Nieuw in ons assortiment de topklasse in snelfiltermachines. De Moccamaster KBG is inmiddels bij ons in 12 kleuren leverbaar!  Niet alleen om een heerlijk bakje koffie mee te zetten, maar ook een pronkstuk in uw keuken. En 5 jaar garantie natuurlijk. Prijzen van 199,- tot 219,- euro. Gratis ombouw naar KB model (met smoorfilter, zonder lekstop) indien gewenst!

Let op! Dit is niet de Moccamaster die onder DE label wordt verkocht. De originele Moccamaster heeft 1520W vermogen (de Douwe Egberts machine 1250W) en heeft een timer die de machine na 40 minuten uitschakelt.

Blond Amsterdam

Blond Mok

We zijn dé Blond Amsterdam ambassadeur van Sneek en hebben een ruime sortering in het servies. Uitstekend te combineren in een kadopakket met bijv. chocola of thee

.