Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

Efdé koffie & thee is opgericht door Hans en Margaretha Efdé en is sinds 2005 de specialist op koffie- en theegebied in de regio van Sneek en Zuidwest Friesland (Sûdwest Fryslân). Ook kunt u terecht voor leuke kadootjes voor elk budget en nog veel meer.

Koffie van de maand!

We beginnen 2019 met onze geweldige Blond Sneek koffie. Een heerlijke medium espressokoffie, maar uiteraard ook prima geschikt als snelfilter of in de cafetière (en altijd vers gemalen).

blondsneekmaand

Winterkoffie!

Onze vertrouwde winterkoffie is weer leverbaar! Ouderwets genieten van donkere Centraal-Amerikaanse koffiesoorten en een vleugje Kenya voor de frisse tint. Tijdelijk op voorraad!

winterkoffie

Küchenmeister Liqueurcakes!

likeurcakeDe Küchenmeister liqueurcakes staan weer in de webshop! Dat wordt genieten, kies uit Amaretto, Cointreau of Tiramisu. Tijdelijk voorradig, dus wees er snel bij.

Moccamaster snelfilter

moccamasterMoccamaster! Nieuw in ons assortiment de topklasse in snelfiltermachines. De Moccamaster KBG is inmiddels bij ons in 12 kleuren leverbaar!  Niet alleen om een heerlijk bakje koffie mee te zetten, maar ook een pronkstuk in uw keuken. En 5 jaar garantie natuurlijk. Prijzen van 199,- tot 219,- euro. Gratis ombouw naar KB model (met smoorfilter, zonder lekstop) indien gewenst!

Let op! Dit is niet de Moccamaster die onder DE label wordt verkocht. De originele Moccamaster heeft 1520W vermogen (de Douwe Egberts machine 1250W) en heeft een timer die de machine na 40 minuten uitschakelt.

Blond Amsterdam

Blond Mok

We zijn dé Blond Amsterdam ambassadeur van Sneek en hebben een ruime sortering in het servies. Uitstekend te combineren in een kadopakket met bijv. chocola of thee

.