Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

  • voorkant_winkel01

Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

Efdé koffie & thee is opgericht door Hans en Margaretha Efdé en is sinds 2005 de specialist op koffie- en theegebied in de regio van Sneek en Zuidwest Friesland (Sûdwest Fryslân). Ook kunt u terecht voor leuke kadootjes voor elk budget en nog veel meer.

Herfstkoffie, SPECIAL VAN DE MAAND

De Herfstkoffie is binnen! We hadden er al vraag naar en hij is zojuist binnen gekomen. Deze overheerlijke koffie is een melange van Indiase en Indonesische koffie. Dat wordt genieten! Tijdelijk leverbaar, dus wacht niet te lang.

herfstkoffie2020

Nieuw! Biologische decaf koffie

Nieuw in ons assortiment is de biologische cafeïnevrije koffie. Deze koffie komt uit Mexico en wordt via een innovatief waterproces decaf gemaakt. Hierdoor heeft deze koffie meer smaak dan de traditionele decaf koffie. De Mexicaanse decaf valt in de rijke categorie met een zoete body en in de afdronk frisse fruittonen.

decafbio

Koffie van de maand!

Koffie van de maand is de Royal Espresso. Een mooie Noord Italiaanse stijl espresso, licht gebrand maar met een beetje robusta voor de "bite". Deze maand extra scherp geprijsd.

aanbieding Royal espresso

GRATIS parkeren in Sneek

Vanaf 1 september 2019 is gratis parkeren nabij het centrum van Sneek weer mogelijk als volgt:

  • parkeergarage bij het Normandiëplein (let op, het plein zelf NIET).
  • parkeerterrein Bolswarderpoort GEDEELTELIJK, let op de borden waar u moet staan.
  • parkeerterrein Veemarkt GEDEELTELIJK, let ook hier op de borden.
  • parkeerterrein Flexaterrein GEDEELTELIJK, let ook hier op de borden.

Verder is overal het 1e half uur gratis, maar de teller loopt wel sneller op en er moet tot 21.00 's avonds worden betaald. Voor een bezoek aan onze winkel adviseren wij parkeren op de Bolswarder Poort aan de Bolswarderweg.

Moccamaster snelfilter

moccamasterMoccamaster! Vast in ons assortiment de topklasse in snelfiltermachines. De Moccamaster KBG is inmiddels bij ons in 21 kleuren leverbaar!  Niet alleen om een heerlijk bakje koffie mee te zetten, maar ook een pronkstuk in uw keuken. En 5 jaar garantie natuurlijk. Prijzen van 199,- tot 249,- euro. Ombouw naar KB model (met smoorfilter, zonder lekstop) mogelijk op bestelling

Let op! Dit is niet de Douwe Egberts label Moccamaster maar de originele Technivorm. De originele Moccamaster heeft 1520W vermogen (de DE machine 1250W).