Sinds 2005 dé specialist in koffie en thee!

Thee

Wij importeren onze eigen verse thee. De thee is verpakt in zakjes van 100 gram (een paar theesoorten gaan per 50 gram).

Dit zijn speciale aroma safe zakjes met 3 lagen en géén venster. Licht heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van de thee. Wij raden u aan om de thee in het zakje te bewaren. Zo is onze aroma thee na ontvangst minimaal 1 jaar houdbaar en de niet gearomatiseerde thee 2 jaar.

Naast de losse thee verkopen we doosjes thee van het merk Dilmah. De theezakjes worden ter plaatse in Sri Lanka gevuld met kwaliteitsthee (dus géén stofthee) en in foliezakjes verpakt. Wij verkopen van Dilmah ongeveer 30 courante soorten. 

Onze voorraad is klein voor een snelle doorloop. Heeft u een grote bestelling en hebben we te weinig voorraad, stuur dan een email met uw wensen. Wij nemen uw bestelling mee met onze order en reserveren de thee voor u. U ontvangt een email als uw thee is binnengekomen.

Accessoires

Wij verkopen verschillende soorten theefilters, theeklemmen en vulbare theezakjes (Teeliflip). Handig om bij de thee mee te bestellen. 

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 9 van 55 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 9 van 55 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
per pagina